Rondleiding over de 9 hectare tellende accommodatie.Ga met de muis over de luchtfoto voor de nummering.
Kijk hieronder voor meer informatie.
1. De stallen
Ruime binnenboxen van 3 x 3 m,voorzien van stromend water, gesitueerd onder een geisoleerd dak met een natuurlijke ventilatie via een open nok; de boxen worden regelmatig ontsmet, waardoor de overlast van vliegen tot een minimum
beperkt blijft.

Bekijk foto (pop-up)
2. De grote binnenrijbaan is 73 x 28 m,voorzien van een geisoleerd dak (een genot, met name in de zomer), een Geopad-zand bodem, een open nok systeem voor ventilatie en ruim voorzien van spiegels.

Bekijk foto's
3. De kleine binnenrijbaan, afmeting 30 x 15 m. is voorzien van een Geopad-zand bodem; deze piste wordt gebruikt voor o.a. het zadelmak maken en het losspringen, -bewegen van jonge dieren.

Bekijk foto
4. De buitenrijpiste, afmeting 65 x 55 m, omzoomd met blijvend groene heesters en notenbomen en voorzien van een perfecte, gedraineerde zandbodem en beregeningssysteem.

Bekijk foto
5. Een wedstrijdring, afmeting 60 x 20 m, voorzien van een gedraineerde zandbodem en beregeningssysteem.

Bekijk foto
6. Uitgebreide verwarmde spuit- en poetsplaats (nat/droog), warm en koud stromend water, 5 solaria.

Bekijk foto
7. Een drietal stap / trainings molens (stap, draf en galop) van verschillende afmeting waarvan een tweetal overdekt.

Bekijk foto's

8. Een tweetal longeerbanen, 1 x 16 meter overdekt en 1 x 12 meter gedraineerd

Bekijk foto
9. Dekruimte en laboratorium.
Stal Belvedere is tevens een gecertificeerde hengstenhouderij en inseminatie station en staat onder toezicht van de Nederlandse overheid.

Bekijk foto's
10. Paddocks. Vele paddocks en weiden zijn beschikbaar om de paarden fris en attent te houden.

Bekijk foto's
11. Loopstal. Voor de opfok van jonge dieren hebben we de beschikking over 4 loopstallen van 10 x 4.5 meter. De dieren staan het hele jaar door overdag in de wei.

Bekijk foto
12. De opfokgroep. Wij hechten eraan jonge dieren in groepsverband op te fokken, zowel in de loopstallen als in de weiden.

Bekijk foto's
13. Wagenpark. Voor het vervoer van onze en uw paarden hebben wij gekozen voor Volvo en de opbouw laten verzorgen door dé specialist in Nederland: Roelofsen Raalte en dit tot grote tevredenheid van de gebruikers.

Bekijk foto