Heyu:

Heyu was stal Belvedere’s hoogst geplaatste dressuurpaard. Met zijn vorige eigenaar Penny Rocks kreeg Heyu al naamsbekendheid in de lichte-tour en in 2000 is hij onder Karen begonnen aan een succesvolle Grand-Prix carrière. Ook voor haar was dit het eerste paard op dit niveau en hij heeft jarenlang “de kar moeten trekken”.

Karen: ”Heyu was voor mij van onschatbare waarde. Lichamelijk was hij misschien niet het ideale dressuurpaard, maar zijn instelling en eerlijkheid maakte hem echt bijzonder. Ik geloof dat we geleerd hebben elkaar te waarderen, respecteren en daardoor te stimuleren”.

Hij behaalde nationaal en internationaal mooie successen; in 2002 won hij de kür op muziek in de wereldbeker te Ksiaz en werd tweede in de Grand-Prix. In 2003 zat hij in de finale kür in s’Hertogenbosch en in Hickstead 2005 was hij in het winnende landenteam. Ook werd hij 3e in de kür in Saumur.

Heyu had een goede oude dag verdient maar helaas niet gekregen. In de zomer van 2006 hebben wij hem moeten laten inslapen na een acute hoefbevangenheid. Hij wordt als vriend gemist.
<<< Terug naar de Wedstrijdpagina
naar Showtime >>