Mabruk:

Toen wij Mabruk in september 2003 voor het eerst zagen waren wij meteen erg gecharmeerd van zijn manier van bewegen, zijn karakter en zijn uitstraling.En ondanks dat hij weinig wedstrijd ervaring had was het toch te zien dat er veel toekomst in Mabruk zat.

Hij is van zijn 3e tot zijn 8e levensjaar in Israel geweest en daar heeft hij zijn naam aan over gehouden. Mabruk betekend “veel geluk”. Inmiddels heeft hij het ZZ-zwaar doorlopen met zeven overwinningen uit negen starts en scores tot 70%, en ook in de lichte tour boekte hij mooie resultaten.; een vierde plaats in de winterkampioenschappen en ook internationaal (Saumur, Pompadour en Hickstead) zat hij telkens in de prijzen.

Sinds 2006 heeft hij negen keer Grand-Prix gestart en heeft in Falsterbo een mooi internationaal debuut gemaakt met 66,08% en heeft daarna inPompadour, Hickstead en Saumur veel ervaring opgedaan en een goede indruk achtergelaten. Ook nationaal heeft hij het jaar goed afgesloten door 69,58% in de kur te scoren in Zuidlaren.

Mabruk heeft door zijn prestaties maar boven al door zijn persoonlijkheid en zijn inzet een aparte plaats bij ons ingenomen. We zien dan ook met plezier het komende sportieve seizoen tegemoet.

Stal Belvedere bedankt mede eigenaren Jane en Nick White en Dirk en
Greetje Nijvelt voor het in ons gestelde vertrouwen.
<<< Terug