Maestro:

Maestro is als veulen bij ons gekomen en eigenlijk had iedereen vanaf het begin hetgevoel dat dit “geen gewone” was. Hij imponeerde toen al met zijn galoppade en zijn lossigheid, maar meest opvallend was toch wel zijn uitstraling en persoonlijkheid. Hij kwam in de tweede bezichtiging, behaalde finale plaatsen in de VSN en PAVO-cup (3-en 4 jarige), doorliep Z2 tot en met ZZ-zwaar en haalde mooie resultaten in de lichte tour met o.a. winst in Ksiaz(Polen) en een tweede plaats in San Padrigano.

In 2004 werd de overgang naar de Grand-Prix gemaakt. We waren dolblij met de eerste wedstrijden die hij liet zien. Daarna keerde het tij; hij raakte geblesseerd. Een periode van gedwongen rust en een lange revalidatie volgde. Ook hierin toonde hij karakter en bleef altijd vrolijk en enthousiast. Twee jaar duurde het uiteindelijke herstel en wij waren super blij dat hij in april 2006, geheel hersteld, zijn rentree kon maken. Inmiddels heeft hij de draad weer opgepakt en heeft mooie resultaten in Falsterbo, Pompadour (2e in de kur met 70%) en Hickstead (1e in landen wedstrijd) en we hebben het gevoel dat hij helemaal terug is.

Omdat wij zelf al jaren weg zijn van de hengst willen wij hem ook graag onder de aandacht van de fokkers brengen en inmiddels is hij doorverwezen naar de 3e bezichtiging. Meer informatie hierover en de laatste ontwikkelingen vind u t.z.t.op de hengsten pagina.
<<< Terug